Hoe kunnen we je helpen? 

Wellicht staat jouw vraag tussen de antwoorden van de meestgestelde vragen. Kan je het daar niet vinden? Neem dan contact met ons op, zodat we je verder kunnen helpen!

Betalen

Je kunt jouw online bestelling op diverse manieren betalen. Bekijk hieronder het overzicht van betaalmethodes en de giftcards die we accepteren.

  • iDeal - Betalen in je eigen vertrouwde internetbankieren omgeving.
  • KLARNA - Wil je liever achteraf betalen, of gespreid? In de KLARNA app vind je de digitale factuur, die ook via een overschrijving voldaan kan worden. 
  • Paypal - Betaal makkelijk je online bestelling met je Paypal account.
  • Mastercard - Betaal jouw bestelling via je Mastercard door je creditcardnummer, vervaldatum en veiligheidscode in te voeren.
  • VISA - Betaal jouw bestelling via je VISA door je creditcardnummer, vervaldatum en veiligheidscode in te voeren.

Bezorgen & Levering

We streven ernaar jouw bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen te leveren, indien voorradig. Wanneer je hebt gekozen voor een andere afleverdatum of tijdvak, dan doen wij onze uiterste best om de bestelling op de door jouw gekozen manier te leveren. 

Op het moment dat we jouw pakketje verzenden zullen we je alvast een update geven met de benodigde informatie. Op deze manier weet je precies wanneer jij jouw pakket kan verwachten. 

Lukt het je niet om bij een pakketbezorging thuis te zijn? De bezorger zal je pakketje nog een keer aanbieden. Als je dan ook niet thuis bent, dan wordt je pakketje bezorgd bij een DHL Servicepunt of een POSTNL Afhaalpunt.

Er zijn een aantal uitzonderingen op bovengenoemde levertijden. Dit staat ook altijd bij het product vermeld.

Wat zijn de verzendkosten

  • Thuisbezorgen via brievenbuszending  €3,95
  • Thuisbezorgen via postpakket  €4,95
  • De klant kan de zichttermijn uitsluitend inroepen door de geleverde goederen in deugdelijke verpakking te retourneren inclusief verzendverzekering. Verzenden zonder verzendverzekering is op eigen risico.

Ruilen en retourneren

Heb je iets besteld, maar is het niet zoals verwacht? Dan kun je ervoor kiezen je product te retourneren als deze nog ongedragen en/of onbeschadigd zijn in de originele verpakking. De retourtermijn is 14 dagen.

Zodra je retourzending in ons magazijn aankomt ontvang je van ons een bevestigingsmail. Zodra de retourzending is verwerkt, vervalt de betalingsplicht voor het artikel of wordt het betaalde bedrag binnen 3-4 werkdagen teruggestort op je rekening.

Het verwerken van retouren kan tijdelijk iets langer duren. 

Wanneer je een artikel retourneert, krijg je de aankoopwaarde van het artikel terug.

Hoe stuur ik mijn pakket terug

Besluit je je pakket retour te sturen dan heb je meerdere mogelijkheden om te retourneren. Dit kan binnen 30 dagen Stuur een mail naar info@il-lusso.com voor het retourformulier. 

Als je je artikel terugstuurt via post, stuur het dan inclusief alle toebehoren, met het retourformulier of andere herkenning van jouw order terug in een deugdelijke verpakking.  Wij adviseren het artikel per doos te verzenden en niet via briefpost, omdat hierbij kans is dat het makkelijker zoek raakt.

Het verwerken van retouren kan tijdelijk iets langer duren.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn geld terug heb na retourneren?

Zodra je retourzending in ons magazijn aankomt ontvang je van ons een bevestigingsmail. Zodra de retourzending is verwerkt, vervalt de betalingsplicht voor het artikel of wordt het betaalde bedrag en eventuele extra verzendkosten binnen 3-4 werkdagen teruggestort op je rekening.

Het verwerken van retouren kan tijdelijk iets langer duren. 

Neem contact met ons op

Stel je vraag via e-mail 

We proberen je berichtje zo snel mogelijk te beantwoorden. Wij nemen in ieder geval binnen één tot drie werkdagen contact met je op. Stuur ons een e-mail via info@il-lusso.com.